Sensibilització

Salutacions families i alumnes!

Aquest és el racó dels més petits de la casa! La idea d’aquest és mantenir-vos al corrent del que fem dins de l’aula. On a travès d’aquest blog anirem pujant algunes imatges, i algun que altre video dels jocs, cançons i activitats que fem!

També tindreu a la vostra disposició links que us duràn a les llistes de reproducció que fem servir per acompanyar les nostres sessións! I algun que altre CD que el podràn gaudir petits i grans!

sensi1.jpg

MARIA ROSA PONS TENA

Nascuda el 1997, des de ben petita s’involucra en el món de la música, iniciant els seus estudis de llenguatge musical i de piano als 5 anys, i entrant a l’escola de música del conservatori de Tortosa un any més tard, on va començar a estudiar el violoncel. L’any 2015 es va graduar obtenint el premi extraordinari de Llenguatge Musical i la menció d’honor de Violoncel de Grau Professional al mateix conservatori. Amb un interès constant en la pedagogia i en la composició, des del curs 2016-2017 és alumna de composició a l’ESMuC, i paral·lelament amplia la seva formació del violoncel modern aplicant-ho als seus projectes personals com l’inquiet duet violí-violoncel BonJouR. 

https://www.instagram.com/bonjour_musicgroup/

Anuncis